Viser av varer
99,-
Merke: Mauds
Maskeholdere i 3 forskjellige str. brukes til å hvile masker til f.eks. stolper eller under erm.
Flere varianter
129,-
Merke: Mauds
maskemarkører i hjerter og ringer. metall. for pinner 2-5mm
Flere varianter
49,-
Merke: Mauds
Maskevaiere i 2 mm og 3 mm Pakken inneholder: – 2 mm tykkelse: 2 stk vaiere på 1.0 m – 2 mm tykkelse: 2 stk vaiere på 1.5 m – 3 mm tykkelse: 2 stk vaiere på 1.0 m – 3 mm tykkelse: 2 stk vaiere på 1.5 m
169,-
Merke: Mauds
Broderisaks – blondeslør – er en vakker og helstøpt saks til håndarbeid og finere arbeider i garn og tekstiler. Utpreget vintagestil med enkle og elegante ornamenter. Saksen er laget i stål og metall – og dekorert med blank emalje og malte elementer i metallfarge. Saksen holder seg sylskarp i en liten evighet, så lenge den ikke blir brukt til å klippe i papir. Lengde: 11,5 Bredde: 4,8 cm Knivblad: 3,6 cm
Flere varianter
149,-
Merke: Mauds
Broderisaks – viktoriasaks, som minner oss om viktoriatiden – er liten, vakker og elegant. Saksen er laget i stål og metall, og holder seg sylskarp i en liten evighet, så lenge den ikke blir brukt til å klippe i papir. Lengde: 9,5 cm Bredde: 4,5 cm Knivblad: 3 cm
Flere varianter
249,-
Merke: Mauds
Tøypose med stoppesopp i treverk.
249,-
Merke: Mauds
Tøypose med nuppefjerner i treverk.
219,-
Merke: Mauds
Hvor liten kan den aller beste saksen være? Dette var den lekne utfordringen Mr. Hasegawas ga håndverkerne sine ved Hasegawa Cutlery, en produsent av kantverktøy som ligger i Seki, en by sm er kjent for sin bestikk-produksjon. Resultatet ble den bedårende og bemerkelsesverdig skarpe Seki Mini Scissors. De er resultat av et ekte kjærlighetsarbeid fra et selskap med en forpliktelse til gamle håndverkstradisjoner i kombinasjon med oppfinnsomme ideer. Bare klyp lett for å skjære rent gjennom tråd, klut eller annet tynt materiale med letthet. Saks kommer med en ekte lærveske, hver pyntet med vakker silkeduskfra Tassel Studio MARIMO i Fukuoka Prefecture.
Flere varianter
Utsolgt
99,-
Merke: Mauds
To lekre maskeholdere eller sjalnåler i gullfarget og sølvfarget metall. Mekanismen holder godt dekket spissen på nålen. Mål på maskeholderen: 8,0 cm x 2,2 cm.
79,-
Merke: Mauds
Hvert sett består av tre heklenåler i aluminium størrelsene: 3 mm, 4 mm og 5 mm + en praktisk myk neglefil. Lengste heklenål er 8 cm. Diameter på ringen er 30 mm. Neglefilen har mål: 60 mm x 20 mm. Heklenålene er merket med størrelser, og de henger sammen i en forgylt, stål «nøkkelring». Neglefilen er festet med et forgylt kulekjede.
89,-
Merke: Mauds
Nydelige og relevante gaver til en dedikert strikker. Det følger med 10 organzaposer slik at butikken kan lage en fin gavepose ved salg. Anbefaler å eksponere nøkkelringene løst i en kurv el. slik at kunden kan velge farge og kjenne på varen. Fungerer også fint som en «stressball» for stive strikkefingre! Myke, men faste nøkkelringer laget av 100% ull, med festemekanisme i metall. Mål på ullball: Diameter 5 cm Lengde på ring og lenke: 5 cm Nøkkelringene er håndlaget av av Mithila Woman Handicraft i Kathmandu, Nepal
158,-
Merke: Mauds
Disse rullemålbåndene i kunstskinn er supre når du skal måle større lengder. Selges i sett med 3 stk i assorterte pastellfarger. Målebånd med mekanisk innrulling når du presser på knappen. Rullemålbåndet har total målelengde 300 cm, og påmerket med inch på ene siden og cm på andre siden. Hvitt målbånd med svarte tall og merker. Kommer i tre glade farger med preget Mauds-logo på den ene siden.
158,-
Merke: Mauds
Dette er søte og praktiske gaver både til deg selv og andre. Selges i pakker med seks målebånd 2x 3 farger Målebånd i preget kunstskinn med mekanisk innrulling når du presser på knappen. Rullemålbåndet har total målelengde 150 cm, og påmerket med inch på ene siden og cm på andre siden. Hvitt målbånd med svarte tall og merker. Kommer i tre glade farger med preget Mauds-logo på den ene siden.
151,-
Merke: Mauds
Målebånd med mekanisk innrulling når du presser på knappen. Rullemålbåndet har total målelengde 150 cm, og påmerket med inch på ene siden og cm på andre siden. Hvitt målbånd med svarte tall og merker. Preget med Mauds-logo på den ene siden.