Viser av varer
116,-
Merke: Filcolana
Tilia består av 30% silke og 70% mohair. En nydelig garnblanding, som verken klør eller loer. Garnet kan strikkes med enkel tråd, men både dobbel og trippel tråd fungerer fint. Det er også et godt garn å kombinere med andre kvaliteter. Kommer i mange og helt fantastisk lekre farger! Strikkefasthet: Ikke oppgitt. Veiledende pinnestørrelse: 2,5-4 mm. 25 g = ca. 212 m.
Flere varianter
67,-
Merke: Filcolana
Arwetta Classic består av 80% merinoull (superwash) og 20% nylon, og plagg som skapes av dette garnet blir både myke og slitesterke, noe som gjør det spesielt godt egnet til sokker. Anbefales også til babyplagg, sjal og annen finstrikk til små og store. Garnet klør ikke. Strikkefasthet: 32-28 m = 10 cm. Veiledende pinnestørrelse: 2,5-3 mm. 50 g = ca. 210 m.
Flere varianter
59,-
Merke: Filcolana
Peruvian Highland Wool består av 100% ull og fibrene er veldig jevne. Det vakre garnet passer perfekt til tykke og gode strikkegensere. Det er mykt og det stikker ikke. Strikkefasthet: 20-16 m = 10 cm. Veiledende pinnestørrelse: 4-5 mm. 50 g = ca. 100 m.
Flere varianter
Salg
- 70%
Merci
82,- 25,-
Merke: Filcolana
Merci består av 50% superwash ull og 50% pima bomull, og anbefales til sommerstrikk for både baby, barn og voksne. Garnet er deilig og mykt. Strikkefasthet: 28-24 m = 10 cm. Veiledende pinnestørrelse: 2,5-3,5 mm. 50 g = ca. 200 m.
Flere varianter
45,-
Merke: Filcolana
Alva består av 100% alpakka, og kommer i søte nøster på 25 g. Kan gjerne brukes som følgetråd til annet garn. Strikkefasthet: Ikke oppgitt. Veiledende pinnestørrelse: Ikke oppgitt. 25 g = ca. 175 m.
Flere varianter
74,-
Merke: Filcolana
Paia inneholder 67% viskose og 33% metallisk polyester. Det er et mykt, glitrende garn, som pynter opp ethvert strikkeplagg. Garnet kan kombineres med andre kvaliteter eller strikkes med alene. Vaskes skånsomt i maskin. Strikkefasthet: Ikke oppgitt. Veiledende pinnestørrelse: Ikke oppgitt. 25 g = ca. 245 m.
Flere varianter
389,-
Merke: Filcolana
Uansett om du er en erfaren strikker som søker utfordringer, eller en nybegynner som vil lage noe enkelt til deg og dine, er det oppskrifter å finne her. Meg&mini strikk består av 40 oppskrifter. Oppskriftene er godt gjennomarbeidet med informative og delikate målskisser, slik at du enkelt kan se om du er på riktig vei. Oppskriftene er både til kvinner og barn, 1-12 år, og er morsomme å strikke. Ikke minst blir de favoritter i garderoben! Liker du å strikke bladmønster kan du finne noen helt nye varianter her, men det er også mange glattstrikkede modeller i fine fasonger. Alle plaggene er strikket i lette garn som gir et mykt, lett og lekkert resultat - og alt er konstruert på en måte som ikke krever mye montering.
439,-
Merke: Filcolana
«Strikk» er en grunnbok for både nerder og nybegynnere. Boken inneholder alle de grunnleggende teknikkene, men også tips og triks som kan gjøre strikkelivet ditt enklere. Det er lagt vekt på detaljer i boken. Med mer enn 100 fine, håndtegnede illustrasjoner, samt nesten 300 informative bilder av teknikker, mønstre og lekker strikk, får du en engasjerende og lærerik strikkebok. Alt er grundig vist og forklart med trin for trin tegninger og bilder. «Strikk» tar utgangspunkt i den nordiske måten å strikke på. Du kan bruke boka som supplement til strikkeoppskrifter, men også la deg inspirere til å skape noe selv. Bokens kapitler: Garn, Verktøy, Masker, Strikkefasthet, Legg opp, Rett & vrang, Økninger & fellinger, Fell av, Farger, Mønstre, Kanter, Vendepinner, Finish & montering, Å strikke og Strikkespråk.
379,-
Merke: Filcolana
På 200 sider og med hele 70 opskrifter får alle strikkeglade nogle gode muligheder for at gå i gang med det næste strikkeprojekt. "Kærlighed på pinde" er skrevet af Lene Holme Samsøe, og hun er inspireret af nordisk vintagestrik i denne bog. Her får du opskrifter til tøj til babyer og børn fra nyfødt til 10 år. Her er trøjer, bukser, kjoler, tørklæder og meget mere - alt sammen med flotte, fine detaljer og i inspirerende mønstre. "Kærlighed på pinde" giver alle mulighed for at komme godt i gang med et dejligt projekt, enten til egne eller andres børn. 188 sider.