Viser av varer
Salg
- 30%
Soft Silk Mohair
125,- 88,-
Merke: Knitting for Olive
Dette garnet er en bløt, luksuriøs blanding av 70% Kid mohair og 30% Mulberry silke. Mohairen kommer fra Sør-Afrika, og garnet er lokalt produsert. Den kan spores direkte tilbake til gården, bonden og geitene som produserte den. Garnprodusenten følger etiske, tekniske og miljømessige standarder, og skaper garn uten skadelige kjemikalier. Vi anbefaler ikke mohair i plagg til barn under 1 år, siden garnet er loddent, og fibrene dermed er lette å få i munnen. Soft Silk Mohair kan med fordel brukes som tråd nummer to i strikkeplagg. Strikkefasthet: Ikke oppgitt. Veiledende pinnestørrelse: Ikke oppgitt. 25 g = ca. 225 m.
Flere varianter
Salg
- 30%
Merino
99,- 69,-
Merke: Knitting for Olive
Merinoullen fra Knitting for Olive kommer fra saueoppdrett i Patagonia, hvor det ikke praktiseres mulesing. Ullen kan spores direkte tilbake til gården, bonden og sauene som produserte den. Merinoull har mange gode egenskaper. Den holder kroppen varm i kaldt vær, og frigjør varme i varmt vær, slik at huden holder seg kjølig. Den fører også fuktighet bort fra huden, og kan absorbere 30% av sin egen vekt, uten at den føles våt mot kroppen. Ullen er også smussavvisende og krever minimalt med pleie. Garnet er Oeko-Tex Standard 100-sertifisert. Merino er produsert i Italia. Spinneriet følger etiske, tekniske og miljømessige standarder og skaper garn uten skadelige kjemikalier. Merino av 100% merinoull, og plaggene som skapes blir deilige og myke. Strikkefasthet: 28 m = 10 cm. Veiledende pinnestørrelse: 3 mm. 50 g = ca. 250 m.
Flere varianter
119,-
Merke: Knitting for Olive
Dette garnet er et mykt, eksklusivt garn av ren bourettesilke (råsilke). Silke har varmeregulerende egenskaper og kan derfor brukes i plagg hele året. Silke kan absorbere opptil 30% av sin egen vekt i fuktighet, mens den fremdeles føles tørr mot huden din, så strikkeplagg av dette garnet er spesielt godt egnet for sommerbruk. Silke har også, på samme måte som ull, isolerende egenskaper og holder på varmen i kaldt vær. Strikkeplagg må vaskes for hånd i kaldt vann og tørkes flatt. Garnet er Oeko-Tex Standard 100-sertifisert. Produsenten følger etiske, tekniske og miljømessige standarder, og skaper garn uten skadelige kjemikalier. Strikkefasthet: 28 m = 10 cm. Veiledende pinnestørrelse: 3 mm. 50 g = ca. 250 m.
Flere varianter
Salg
- 30%
Heavy Merino
99,- 69,-
Merke: Knitting for Olive
Merinoullen fra Knitting for Olive kommer fra saueoppdrett i Patagonia, hvor det ikke praktiseres mulesing. Ullen kan spores direkte tilbake til gården, bonden og sauene som produserte den. Merinoull har mange gode egenskaper. Den holder kroppen varm i kaldt vær, og frigjør varme i varmt vær, slik at huden holder seg kjølig. Den fører også fuktighet bort fra huden, og kan absorbere 30% av sin egen vekt, uten at den føles våt mot kroppen. Ullen er også smussavvisende og krever minimalt med pleie. Garnet er Oeko-Tex Standard 100-sertifisert. Merino er produsert i Italia. Spinneriet følger etiske, tekniske og miljømessige standarder og skaper garn uten skadelige kjemikalier. Merino av 100% merinoull, og plaggene som skapes blir deilige og myke. Strikkefasthet: 18 m = 10 cm. Veiledende pinnestørrelse: 4,5 mm. 50 g = ca. 125 m.
Flere varianter
Salg
- 20%
Compatible Cashmere
179,- 143,-
Merke: Knitting for Olive
Dette garnet består av 100% kasjmir, og er ekstremt mykt og eksklusivt. Det kan brukes alene eller i kombinasjon med andre garn. Som tråd nummer to, kan det være et alternativ til Knitting for Olives Soft Silk Mohair. Det nydelige garnet kan også brukes alene, på 3 mm pinner med dobbel tråd, og er da et alternativ til Knitting for Olives Merino. Kasjmirullen kommer fra Kina og Mongolia, og garnet er produsert i Italia. Spinneriet følger etiske, tekniske og miljømessige standarder og skaper garn uten skadelige kjemikalier. Garnet er Oeko-Tex Standard 100-sertifisert. Vær oppmerksom på at fibre fra kasjmir er korte. Dette betyr at den ferdige strikken krever spesiell forsiktighet med tanke på peeling. Vi anbefaler å bruke en kasjmirkam eller å kutte løse fibre forsiktig av med en saks for å holde strikkeplagget ditt i perfekt stand. Plagg som strikkes av Compatible Cashmere, må håndvaskes i kaldt vann og tørkes flatt. Strikkefasthet: Ikke oppgitt. Veiledende pinnestørrelse: 3 mm med dobbel tråd. 25 g = ca. 178 m.
Flere varianter